Brainfitness programi za razvoj intelektualnih vještina
Superinstrukcije.com, Petrova 15a, Zagreb, Gsm: 099 6414 035, E-mail: info@superinstrukcije.com

ŠKOLA AKADEMSKIH VJEšTINA

Efikasno poučavanje i uspješno učenje uz pomoć provjerene Brainfitness metodologije.

 

Naša jedinstvena i provjerena metodologija poučavanja temelji se na revolucionarnim Brainfitness tehnikama uspješnog učenja, što Vašem djetetu osigurava ne samo brzo stjecanje znanja i učinkovite pripreme za testove, već ga osposobljava za kvalitetno i efikasno samostalno učenje.
 

Zbog toga je sastavni dio naših instrukcija pohađanje vrhunskog treninga novih tehnika učenja, te programa koji povećavaju mentalnu efikasnost i intelektualne sposobnosti kao što su koncentracija, pamćenje, čitanje, usvajanje i obrada informacija.

 

 • PowerMemory
  PowerMemory

  ...

  Pamćenje se može trenirati do nevjerojatnih razina! Pamćenje se može i treba istrenirati. Na kraju treninga, biti ćete sposobni brzo i trajno upamtiti formule, definicije, popise podataka, imena i lica nepoznatih ljudi, ogromne količine gradiva i znanja, datuma povijesnih događaja, datume rođendana ili telefonske brojeve svih vaših prijatelja i poznanika, sve brojeve koje želite...

 • PowerReading

  Trening brzog čitanja

  IDEA PowerReading vrhunski je trening brzog čitanja koji omogućuje da ubrzate svoje čitanje barem 2-3 puta! Uštedite vrijeme, riješite se poplave informacija i materijala koje morate čitati i uživajte u životu!

 • Power EXAM

  Uspjeh na ispitima! Pobijedite strah i tremu na ispitima i polažite ispite sigurnije i uspješnije!

Unesite vaše korisničke podatke.

» Zaboravili ste lozinku?