Dobrodošli u IDEA Centar za ubrzano, uspješno učenje!
Dobrodošli u IDEA Centar za ubrzano, uspješno učenje!
Superinstrukcije.com, Petrova 15a, Zagreb, Gsm: 099 6414 035, E-mail: info@superinstrukcije.com

O OSNIVAčU CENTRA

Osnivač IDEA Centra za ubrzano učenje, profesor psihologije Adrian Josip Drempetić, vodeći je hrvatski stručnjak i inovator u području metoda i strategija uspješnog učenja, pamćenja i čitanja, te provedbe efikasne nastave.

 

Njegovo životno i školsko iskustvo, te rad s tisućama studenata i đaka, ali i dugogodišnje istraživanje kognitivne i neuro-psihologije dali su mu uvid u neviđene mogućnosti razvoja intelektualnih potencijala ljudi, te apsolutnu vjeru da svatko od nas može naučiti kako uspješnije koristiti i razvijati svoje potencijale… i živjeti bolji život.

 

Tako je IDEA Centar za ubrzano učenje jedinstven edukacijski centar po tome što se svi programi, tečajevi, seminari i instrukcije temelje na provjerenoj i efikasnoj metodologiji ubrzanog učenja koja aktivira maksimalni potencijal svakog polaznika.


 

Prof. psih. Adrian  Drempetić:

 

„Cijelo moje školovanje, pogotovo nakon osnovne škole, bilo je praćeno poteškoćama u učenju, imao sam probleme s koncentracijom i uglavnom me je spašavala moja prirodna inteligencija. Tada nisam ništa znao o uzrocima neuspjeha u školi, poteškoćama u učenju ili čitanju, te sam, kao velika većina đaka i studenata, učio nerado i vrlo neefikasno.

 

Moji roditelji nisu također ništa znali o metodama uspješnog učenja, pamćenja, razvoju intelektualnih sposobnosti ili kognitivnih vještina. Tako sam bio prepušten sam sebi i moja borba za učenjem i obrazovnim sustavom je trajala sve do kraja mog studija psihologije 2000-te godine. Bilo mi je nevjerojatno da na studiju psihologije, iako postoji kolegij „psihologija učenja“ ništa konkretno ili praktično nismo učili kako zapravo učiti. Tada mi je jedna prijateljica iz SAD-a pričala o svom studij u Americi, te da na američkim sveučilištima postoje centri za pomoć studentima u učenju (Learning Assistance Center) koji provode tečajeve kako efikasno učiti. To je bio početak mog istraživanja tehnika i strategija uspješnog učenja i vrlo brzo smo u sklopu Savjetovališta za studente Filozofskog fakulteta organizirali prvi trening uspješnog učenja, prvo samo za studente psihologije, a kasnije za sve studente.

 

Do danas smo razvili najsuvremeniji sustav uspješnog, ubrzanog učenja u Hrvatskoj i široj regiji koji obuhvaća sva ključna znanja, sve potrebne vještine i najefikasnije metode uspješno učenja, pamćenja i čitanja.

 

Svim roditeljima želim reći: vaše dijete može uspjeti u školi ili fakultetu i krenuti na put akademske izvrsnosti. Vjerovali ili ne – vaše dijete može znatno više. U vašem djetetu skriveno je više potencijala nego što ste smatrali da uopće postoji. Uz efikasnu podršku taj potencijal može izaći na vidjelo i odraziti se u rezultatima u školi, na testovima, na fakultetu i životu. Danas raspolažemo praktičnim rješenjima koji svakom djetetu omogućuju nadići poteškoće u učenju, probleme u školi ili loše ocjene. Nove, inovativne tehnike koje se temelje na spoznajama o funkcioniranju našeg mozga, kognitivne psihologije i neuro-znanosti danas su vama i vašem djetetu dostupne.

 

Zahvaljujem na vašem interesu za ovu važnu temu i pozivam vas da nas posjetite u našem Centru u samom srcu Zagreba. Vrlo rado pomoći ćemo vam otkriti kako možete pomoći vašem djetetu na putu kroz obrazovni i školski sustav. Iskoristite dosege suvremene znanosti i pomognite svom djetetu da nauči razvijati i koristiti svoje najviše potencijale… zauvijek.“

 

Prof. psih. Adrian Josip Drempetić

Unesite vaše korisničke podatke.

» Zaboravili ste lozinku?