Zamislite da škola nije nikakav problem - nikada više!
Zamislite da škola nije nikakav problem - nikada više!
Superinstrukcije.com, Petrova 15a, Zagreb, Gsm: 099 6414 035, E-mail: info@superinstrukcije.com

NAšA VIZIJA

Poštovani roditelji, dobrodošli u Centar za uspješno učenje IDEA Superinstrukcije!

 

Moje ime je Adrian Josip Drempetić, profesor sam psihologije, autor Brainfitness treninga kao i našeg koncepta ubrzanog učenja i poučavanja, osnivač sam i ravnatelj IDEA Centra za uspješno učenje.

 

Zamislite da škola nije nikakav problem. Zamisilte da vaše dijete svaki dan sa veseljem i bez brige ide u školu. Zamislite da škola pruža vašem djetetu ono što bi zapravo trebala - razvoj i ostvarenje njegovih najviših potencijala.

 

Nakon 12 godina poučavanja nekoliko tisuća đaka i studenata u novim, efikasnim metodama učenja, pamćenja i čitanja, sasvim sigurno znam da svako dijete može ostvariti uspjeh u školi i na fakultetu. Tako je vizija našeg centra sljedeća:

 

Svakodnevno se oduševljavamo kada pronađemo put koji može osloboditi skrivene potencijale djece s kojom radimo i uspijevamo ih prema akademskoj izvrsnosti. Zbog toga radimo sve što radimo.

 

Pozivam vas da nas posjetite u našem centru u samom srcu Zagreba. Iskoristite besplatno savjetovanje i saznajte kako i vaše dijete može sigurno ispraviti sve negativne ocjene, poboljšati opći prosjek ocjena ili ostvariti svoje akademske potencijale.

 

Ukoliko imate bilo koje pitanje, slobodno nas nazovite na 01 / 5612 303 ili 099 / 6414 035 i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

 

Dobrodošli u IDEA Superinstrukcije!

Unesite vaše korisničke podatke.

» Zaboravili ste lozinku?