Optimalno rješenje prilagođeno potrebama vašeg djeteta
Optimalno rješenje prilagođeno potrebama vašeg djeteta
Superinstrukcije.com, Petrova 15a, Zagreb, Gsm: 099 6414 035, E-mail: info@superinstrukcije.com

NAčIN SURADNJE

Sedam koraka od optimalnog rješenja, prilagođenog potrebama Vašeg djeteta.

 

Vaše dijete je posebno i Vaša je situacija jedinstvena. Uspješno učenje zahtijeva fokusiranje na individualne mogućnosti i potrebe Vašeg djeteta, ali i Vaše želje i očekivanja. Zbog toga su proces suradnje s Vama, kao i nastava s Vašim djetetom, u cijelosti prilagođeni Vašoj situaciji. Kroz sedam koraka zajedno se krećemo prema sigurnom uspjehu.

 

 

1. Besplatno savjetovanje

 

Prvi i najvažniji korak predstavlja razmatranje trenutne situacije i potreba Vašeg djeteta u savjetodavnom razgovoru. Tijekom razgovora zajedno istražujemo koje rješenje najbolje odgovara Vašim željama i mogućnostima. Pojedine opcije fleksibilno ćemo prilagoditi Vašim ciljevima, te ćete sami odabrati onu kombinaciju instrukcija koja u najkraće vrijeme ostvaruje maksimalan učinak i koja se nalazi unutar vaših financijskih okvira. Također, u sklopu besplatnog savjetovanja, predstavit ćemo Vam naše instruktore, te ćete moći odabrati instruktora kojeg želite.

 

 

2. Dijagnostika znanja, vještina čitanja i metoda učenja

 

 

Prije početka nastave trebamo ustanoviti na kojoj razini znanja je vaše dijete trenutno. U tu svrhu smo razvili precizan dijagnostički sustav koji nam omogućuje točnu identifikaciju stupnja usvojenosti određenog područja znanja kao i otkrivanje „rupa u znanju“. Također, ukoliko želite možemo testirati vještine čitanja, te provjeriti metode učenja vašeg djeteta. Ovaj korak je vrlo važan jer predstavlja temelj za oblikovanje nastavnog programa i plana koji su u cijelosti prilagođeni potrebama vašeg djeteta.

 

 

3. Probni sati

 

 

Probni sat je Vaša prilika za upoznavanje odabranog nastavnika, provjeravanje kako nastava funkcionira u praksi i odgovara li nastavnik Vašim potrebama. Također, u sklopu probnog sata, naš nastavnik precizno će odrediti stupanj znanja Vašeg djeteta, te definirati najefikasniji proces učenja. 

 

 

4. Provedba nastave

 

 

U ovoj fazi Vaše dijete pohađa instrukcije, ali i trening novih, efikasnim tehnika učenja koje će uz vodstvo naših nastavnika primjenjivati tijekom instrukcija.

 

 

5. Praćenje i mjerenje napretka i uspjeha

 

 

Nakon svakog nastavnog sata (ili blok sata) nastavnik će napisati izvještaj o svom radu, koji će automatski biti poslan na vaš e-mail. Na našim web stranicama, tijekom 24 sata moći ćete pratiti rad instruktora i napredak Vašeg djeteta.

 

 

6. Prilagodba nastave trenutnim potrebama

 

 

Nastavni program fleksibilno prilagođavamo trenutnim potrebama djeteta, bilo na način da usmjerimo svu pažnju na pripremu određenog testa, bilo da povećamo ili smanjimo intenzitet nastave.

 

 

7. Povratna informacija

 

 

S roditeljima smo u redovitoj interakciji te u ključnim trenutcima (testovi, ispiti, upisi u školu i sl.) dogovaramo ciljeve sljedećih intervencija, te predlažemo konkretne korake kako najefikasnije napredovati prema zadanim ciljevima.

 

Ovakav model suradnje osigurava vama i vašem djetetu optimalni razvoj i efikasan napredak. Detaljno se informirajte o našem edukacijskom centru i o našim programima i sami odlučite. Prvi korak je da nazovete 01/5612-303 ili 099/6414-035 i dogovorite besplatno savjetovanje.

 

Dobrodošli u IDEA Superinstrukcije!

 

............................................................................................................................................................

 

 

Nazovite i informirajte se još danas

 

 

............................................................................................................................................................

 

 

Saznajte više o našim ostalim Paketima protiv školskih briga

 

 

Unesite vaše korisničke podatke.

» Zaboravili ste lozinku?