Kod nas sami određjuete cijenu instrukcija
Kod nas sami određjuete cijenu instrukcija
Superinstrukcije.com, Petrova 15a, Zagreb, Gsm: 099 6414 035, E-mail: info@superinstrukcije.com

DIJAGNOSTIKA I TESTIRANJA

 • Cijene za dijagnostičke usluge

  Dijagnostika predstavlja prvi logičan korak na putu prema školskom uspjehu, te smo razvili vrlo precizne dijagnostičke testove za cijeli niz poteškoća u školi i učenju.

   

   

  1. Dijagnostika znanja i otkrivanje "rupa u znanju". 

   

  Mnogim đacima veliki je problem pri učenju nedostatak predznanja iz prijašnjih razreda ili počeka školske godine. Razvili smo precizan dijagnostički sustav za niz školskih predmeta koji nam omogućuje da precizno odredimo koji dijelovi gradiva su usvojeni do koje razine, te gdje su "rupe u znanju". Na temelju toga moguće je popuniti te rupe i olakšati učenje novog školskog gradia. U dijagnostiku je uključeno:

  • 2 sata detaljno testiranje cjelokupnog školskog gradiva, prema potrebi od početka prvog razreda školske godine do razreda koji đak trenutno pohađa.
  • detaljan izvještaj o rezultatima testiranja, uz grafički prikaz razine usvojenosti svake pojedine cjeline znanja, po svim razredima.
  • konkretne preporuke koje gradivo bi bilo potrebno ponoviti / naučiti, kako bi se uspješno savladavalo aktualno gradvio.

   

  Cijena sveobuhvatnog testiranja znanja: 189,00 kn

   

   

  2. Dijagnostika akademskih vještina i metoda učenja

   

  Druga ključni faktor koji određuje školski uspjeh su vještine i metode samostalnog učenja. Razvili smo dijagnostičku metodologiju koja jasno pokazuje na kojoj razini su vještine i metode čitanja, učenja, pamćenja i koncentracije. U dijagnostiku je uključeno:

  • 2 sata detaljno testiranje svih aspekata ključnih za samostalno uspješno kao što su metode učenja, pamćenja, čitanja i koncentracije.
  • detaljan izvještaj o rezultatima testiranja, uz grafički prikaz razine usvojenosti pojedine akademske vještine
  • konkretne preporuke koje vještine bi bilo potrebno usavršiti i kako poboljšati samostalno učenje

   

  Cijena za dijagnostiku akademskih vještina: 189,00 kn

   

   

  ............................................................................................................................................................

   

  Nazovite i informirajte se još danas

   

   

   

   

   

Unesite vaše korisničke podatke.

» Zaboravili ste lozinku?