Vrhunski stručnjaci, motivirajuća podrška, ljudska pristupačnost
Vrhunski stručnjaci, motivirajuća podrška, ljudska pristupačnost
Superinstrukcije.com, Petrova 15a, Zagreb, Gsm: 099 6414 035, E-mail: info@superinstrukcije.com

VRHUNSKI, CERTIFICIRANI INSTRUKTORI ZA VAšE DIJETE

Ključan faktor uspjeha instrukcija je sam instruktor. U IDEA Centru za uspješno učenje možete očekivati vrhunske instruktore koji su prošli vrlo opsežan proces selekcije, edukacije i certificiranja, te koji s Vašim djetetom znaju graditi odnos povjerenja i stvoriti za poučavanje ugodnu i opuštenu atmosferu.

 

Za naše instruktore nastava je više od čistog prijenosa znanja. Oni uvijek imaju razumijevanja za želje i brige svojih učenika, te znaju voditi Vaše dijete prema većem samopouzdanju i ljubavi prema znanju.
 

Naši instruktori su Superinstruktori koji imaju tri obilježja:

 

 

1. Strogo selekcionirani stručnjaci

 

Svaki naš instruktor prošao je temeljitu provjeru u kojoj testiramo ne samo stručno znanje vezano uz predmet koji se podučava, već i psihološke osobine, kao i vještine potrebne za kvalitetnu suradnju s Vašim djetetom. Samo oni najbolji dobivaju priliku sudjelovati u opsežnom procesu certificiranja.

 

 

2. Certificirani, detaljno educirani profesionalci

 

Proces certifikacije obuhvaća vrlo detaljnu i opsežnu edukaciju instruktora, kako u metodama razvoja intelektualnih vještina, tako i u naprednim vještinama učenja i poučavanja, te psihološkim znanjima rada s djecom. Proces certifikacije završava dodatnim testiranjem i provjerama. Na početku suradnje s našim instruktorom on Vam na uvid donosi certifikat na kojem možete provjeriti vrijedi li certifikat još uvijek, te možete saznati sve što vas zanima o njegovom iskustvu i radu.

 

 

3. Psihološki i pedagoški trenirani mentori

 

Odnos međusobnog uvažavanja, te osjećaj sigurnosti i povjerenja osnova je za uspješnu suradnju između nastavnika i đaka. U takvom sigurnom odnosu učenicima je lakše usvajati nova znanja, oni znatno brže napreduju, te brzo dolaze do iskustva uspjeha i zadovoljstva. Osim posebne psihološke edukacije vezane uz rad s djecom, pri samom izboru tražimo suradnike koji imaju osjećajnost i iskreno su posvećeni pomoći djeci u učenju.


................................................................................................................................

 

IDEA Superinstrukcije - Sve na jednom mjestu!


IDEA Superinstrukcije predstavljaju za Vas „One-stop shop“, gdje možete pronaći instrukcije za sve predmete osnovne i srednje škole, ali i predmete za fakultete. Superinstrukcije provodimo individualno ili u malim grupama (2-5) polaznika, ovisno o željama i potrebama Vašeg djeteta.

 

Vaše dijete može biti još bistrije, inteligentnije, efikasnije, uspješnije u školi – Vaše dijete može znatno više! Iskoristite priliku i dogovorite besplatno savjetovanje.

 

Nazovite nas na 01 / 5612 303 ili 099 / 6414 035.

 

............................................................................................................................................................

 

 

Nazovite i informirajte se još danas

 

 

............................................................................................................................................................

 

 

Saznajte više o našim ostalim Paketima protiv školskih briga

 

 

 

 

Unesite vaše korisničke podatke.

» Zaboravili ste lozinku?